Använd egna fotografier till inredning i hemmet

Aldrig har det varit lättare att ta bilder på olika personer och föremål. Tack vare att de flesta äger en mobiltelefon med inbyggd kamera blir det en naturlig del att ta en bild när det händer något speciellt eller himlen har en fantastisk färg. Handen på hjärtat – vad brukar du göra med dessa bilder sedan? Många svarar att de inte brukar göra någonting alls med bilderna. De bara får ligga i ett minneskort på mobilen eller något digitalt moln.

Det känns lite tråkigt och väldigt onödigt. Använd istället bilderna och skapa personlig inredning i det egna hemmer. Bilderna kan antingen skrivas ut på vanligt papper eller framkallas via något företag som kan skriva ut på riktigt fotopapper. Använd dessa bilder i ramar eller någon annan typ av fotovägg. När det kommer besök blir då en fotovägg ett naturligt ställe att samlas på och prata runt. Vilken bild kommer att vara den mest populära?

Varje rum kan antingen ha ett eget tema, eller så använder man helt enkelt sina favoritbilder i varje rum. Det blir både härligt och personligt och ger tomma väggar ett helt nytt liv. Bara fantasin sätter gränser för hur bra eller dåligt det blir. Därför är det viktigt att man själv bestämmer sig för de bilder som man själv tycker bäst om. När någon sedan tittar och berömmer en bild kan man känna sig extra stolt över att berätta om hur man tog kortet och historien bakom personerna som är avbildade.