Planera med bilder inför en försäljning

Är det dags att lägga ut sin bostad till försäljning är det bra att gå igenom varje rum och lägga fokus på att få det så tilltalande som möjligt. Gå igenom hur filtar i soffan passar ihop tillsammans med gardinerna i fönstret och titta på alla små detaljer. Har man valt och anlita en mäklare som ska komma och ta bilder kan man själv ta lite kort innan för att få en uppfattning om vad bilderna kommer att visa. Är det för mycket prydnadssaker framme kan det se ut och vara för mycket och bättre att plocka undan lite.

I köket är det en bra idé och inreda med köksredskap från Kitchentime. Det är färgglada och trevliga produkter som fungerar bra att inreda med. Tack vare dessa köksredskap kommer köket se mer hemtrevligt och inbjudande ut. De produkterna får köket att se levande ut och det går att fantisera sig in i att själv använda köket dagligen.

Mäklare tar inte alltid bilder själv till försäljning utan kan använda sig av en professionell fotograf. Vill man ha lite hjälp med vad som kan vara bra och tänka på inför dessa bilder brukar mäklaren kunna svara på frågor samt ge konkreta tips till den som ska sälja sin bostad. Våga fråga om hjälp och se till att det blir så bra som möjligt. Bilderna på bostaden ska locka till försäljning och inte tvärtom, därför kan det vara värt att lägga ner lite extra tid för styling.