Ta fina fotografier i trädgården

Ta fina fotografier i trädgården

Vi har lite begränsad rörelsefrihet just nu, speciellt om man är pensionär och fortfarande väntar på vaccin, eller om man har astma till exempel och vill ta det extra försiktigt och undvika folksamlingar. Som fotograf kan man känna sig lite frustrerad om man är van vid att kunna ge sig ut på spontana äventyr med kameran, men ibland ser man inte skogen för alla träden!

Oavsett om du har lekstuga, växthus, hammock, lounge med fina utemöbler eller en fantastisk samling av träd, buskar och blommor, så finns det säkerligen mycket att ta fina bilder av i trädgården. Några tips för lyckade foton i trädgården hemma är att ta riktigt skarpa närbilder på de fascinerande mönster, färger och former som Moder Jord stoltserar med. Skippa gärna vidvinkelobjektivet då det bara ser konstigt ut när man tar foton i sin trädgård. Alla vet hur en trädgård ska se ut när det kommer till själva perspektivet och det är inte så mycket man kan utmana där.

Fåglar och andra djur som huskatten eller hunden där hemma är också populära motiv. Även om det känns dumt att dela med sig av den åttiosjunde bilden av sin katt så är resten av världen lika förälskad i husdjur som du är.

Trädgården kan också vara en bra plats att ta kort på den där stylade middagen du lagt ner så mycket tid på. Garden Store har snygga utemöbler till ett bra pris om ni behöver uppdatera stilen lite. Ju mer tid man spenderar hemma desto viktigare är det så klart att man trivs ordentligt.